Närproducerad kvalitet

Vår målsättning är inte att vi ska äta mer kött, vårt mål är att man ska äta bra kött och att bra producerat griskött från en bonde i närområdet ska vara lättillgängligt.

Det ska vara enkelt och tryggt. Vi vill att köttimporten minskar, att djuren ska ha en god omsorg och att användningen av antibiotika och tillväxthormoner minskar. Vi värnar om de öppna landskapen, en jord som brukas utan att förbrukas och de arbetstillfällen som skapas genom att vi handlar lokalt.

Det synsättet vill vi dela med oss av.

Grisbilen är i dagsläget endast verksam i Västerbottens län, Vi kör hemleveranser till Umeå, Skellefteå och där emellan.
Utöver våra hemleveranser så har vi även en del utlämningsställen. Varje vecka i Umeå och Robertsfors, varannan vecka i Skellefteå.
Ungefär varannan månad kör vi även de vi kallar för ”inlandsturen” och åker en sväng förbi Vindeln, Granö, Lycksele, Rusksele, Norsjövallen och Boliden.
Datum och tider för dessa kan du läsa om under Aktuellt.

Allt griskött från Grisbilen kommer ifrån Edgården Ab.
Edgården är ägare av Grisbilen och Charken är belägen på gården ett stenkast från svinstallarna.

Mer information om Edgården >

Så fungerar det

Allt kött som Grisbilen levererar till dig kommer från Edgården i Flarken, Västerbotten. Grisarna föds upp där och slaktas på Nyhlens Hugossons slakteri i Luleå. Vi tar sedan tillbaka köttet för att stycka, paketera och vidareförädla i den nya styck- och charklokalen på Edgården.

Köttet levereras sedan i en obruten kylkedja, färskt och vacuumpaketerat, direkt hem till dig för allra bästa kvalitet. När du beställt dina varor återkommer vi per mejl med besked om leveransdag. Exakt leveranstid får du via sms eller mail på leveransdagen eller dagen innan. Du betalar vid leverans med kort eller Swish.

Till butiken