Köper man kött av oss ska man känna sig trygg

Närproducerad kvalitet

Vår målsättning är inte att vi ska äta mer kött, vårt mål är däremot att bra producerat griskött från en bonde i närområdet ska vara lättillgängligt.

Det ska vara enkelt och tryggt. Vi vill att köttimporten minskar, att djuren ska ha en god omsorg och att användningen av antibiotika och tillväxthormoner minskar. Vi värnar om de öppna landskapen, en jord som brukas utan att förbrukas och de arbetstillfällen som skapas genom att vi handlar lokalt.

Det synsättet vill vi dela med oss av.

 

Mer information om Edgården >

Så fungerar det

Allt kött som Grisbilen levererar till dig kommer från Edgården i Flarken, Västerbotten. Grisarna föds upp där och slaktas på Nyhlens Hugossons slakteri i Luleå. Vi tar sedan tillbaka köttet för att stycka, paketera och vidareförädla i den nya styck- och charklokalen på Edgården.

Köttet levereras sedan i en obruten kylkedja, färskt och vacuumpaketerat, direkt hem till dig för allra bästa kvalitet. När du beställt dina varor återkommer vi per mejl med besked om leveransdag. Exakt leveranstid får du via sms eller mail på leveransdagen eller dagen innan. Du betalar vid leverans med kort eller Swish.

Till butiken